• fu'a

O a mea e tutusa ai ma eseesega o pamu vai laiti ma le au'ili'iliga o le pamuina o le vai vevela?

Fa'atau pamu vai mama

O a eseesega ma mea masani o le saoasaoa-faʻatonutonupamu laiti?O a tulaga mo le pamuina o pamu laiti vai vevela maualuga?O lo'o fa'amatalaina e le kamupani gaosi pamu mo tagata uma.

Eseesega ma mea masani o pamu micro-pumps

Faatasi ai ma le tele o ituaiga o pamu micro-faatonutonu saoasaoa, pe afai e te gauai atu i a latou mea masani ma eseesega pe a filifilia faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vave filifilia faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma le faʻaoga moni ma tulaga faigaluega.

Le tulaga masani o pamu vai-saosaoa laiti

A faʻaaogaina e pei o se pamu ea, o le suction pito uma o loʻo i luga micro-speed-regulating water pumps e mafai ona ave se uta tele, faʻatagaina se poloka pupuu, o se gaioiga masani, ma o le micro-pump o le a le faʻaleagaina;ae e tatau ona le fa'alavelaveina le pito ta'avale, ma e le tatau ona i ai se ea i totonu o le paipa.so'o se elemene fa'afefe.O le mea lea, e tusa lava pe o le micro-regulating micro-pump o se faʻataʻitaʻiga faʻaoga lua-vai, e le mafai ona faʻaaogaina e avea o se pamu lelei o le ea, a le o lea o le pamu e ono vave toilalo.

O le eseesega o pamu vai fa'atonutonu saoasaoa micro

1.O pamu laiti WOY ma le WPY o lo'o i ai le malosi e mafai ona ave ai uta.Pe a faʻaaogaina e pei o pamu vai: e mafai ona poloka atoa le vai, o se gaioiga masani, o le pamu o le a le faʻaleagaina, ma e mafai foi ona poloka atoa le pusa alavai, ae tatau ona puupuu.

2.A fa'aaogaina le WUY e fai ma pamu vai, e tatau ona fa'amama le alavai ma le alavai.

Fa'ai'uga

1.E manaʻomia foʻi le fetuunaʻi o le saoasaoa o galuega, ae afai e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le vai, aemaise lava mo le faʻaauauina o se taimi umi, e leai se uta tele o valves ma fesuiaʻi diameters i le paipa taʻavale atoa, ma le vai faʻasolosolo WUY. e mafai ona filifili pamu.

2.Ae peita'i, afai o lo'o fa'aaogaina, e ono mana'omia e le uafu suction se fa'asusu suction maualuga ma le tele o le tafe, ma e ono i ai ni elemene fa'afefe tetele e pei o filiga mafiafia i le paipa suction.E fautuaina e filifili le faasologa WNY;

3.O loʻo i ai se tetee faʻapitoa i le paipa pamu, ae e leai se manaʻoga mo le tele o le tafe ma le maualuga maualuga o le tagata lava ia.WPY fa'asologa e mafai ona filifilia.

O le mea lea, e tusa lava pe laʻititi uma i latou o pamu faʻatonutonu saoasaoa, e tatau ona malamalama i mea tutusa ma eseesega i le va oi latou, ina ia mafai ona faia le filifiliga o pamu laiti i le laasaga e tasi, faʻasaoina le tele o le taimi ma le malosi.

Fa'amatalaga opamu vai laitimo le pamuina o le vai vevela maualuga

Afai e filifilia e le tagata fa'atau se pamu vai la'ititi, pe a mana'omia e pamu vai vai i le tele o taimi, e fautuaina e filifili:

1.O lo'o fa'amauina o se pamu vai mama e mafai ona pamu vai maualuga le vevela, ma e mafai ona tamo'e ma mago mo se taimi umi.

2. Ia mautinoa e filifili se faʻataʻitaʻiga ma le tele o le tafe o le tafe pe a pamuina le vai vevela masani, ina ia faʻapipiʻiina le vai faʻafefe, e mafai ona faʻafeiloaʻi le fua faʻafefeteina ma tulaga galue moni.

3. Afai e mafai e tulaga, e fautuaina e faʻamalo teisi le vai i se vevela e leai se ea e faʻatupuina aʻo leʻi faʻaaogaina;o le a faʻaitiitia ai le tafe o le tafe sili atu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pamu vai maualuga maualuga WJY2703 o Chengdu Xinweicheng Tekonolosi, i le eria o Chengdu, pamuina 88 ℃ vai vai (o le vevela i luma o le leai o ni bubbles), o le tafe o le tafe e tusa lava ma le 1.5 lita / minute.

Mafuaaga

O le pamu vai laiti i le ogatotonu i le maualuga o loʻo i ai le lelei o le lautele o le faʻaogaina, faʻatinoga lelei, maualuga le faʻatuatuaina ma leai ni faʻamaufaʻailoga sese, ma e talia lelei e tagata faʻatau i le puipuiga o le siosiomaga, togafitiga o vai, suʻesuʻega faasaienisi, meafaigaluega ma isi alamanuia.

Faatasi ai ma i latou, vai laiti ma kesi lua-faamoemoega vai pamu WKY, WJY ma isi faasologa e sili ona lauiloa.Aua e le gata ina fa'agasolo ma fa'amamago, e le pei o isi pamu vai a le aufaipisinisi, e faigofie ona mu, ma e mafai fo'i ona pamu le ea mo se taimi umi (idle);le tele ma le pisapisao e laiti, ma e mafai foi ona latou pamu vai maualuga-vevela (50-100 tikeri).

Ae ui i lea, atonu na matauina e tagata faatau ma le faaeteete lenei faʻamatalaga pe a vaʻai i faʻamatalaga auiliili a WKY ma WJY: "Faʻamanatu faʻapitoa: Pe a suʻeina le vai vevela maualuga (o le vai vevela e sili atu i le 80°C), o le a tumu le avanoa ona o le faʻaleleia o le kesi i totonu. le vai, lea o le a mafua ai le pamu. O le tafe o le tafe e matua faʻaitiitia (e le o le tulaga lelei o le pamu, faʻamolemole faʻalogo lelei pe a filifilia faʻataʻitaʻiga!), faʻamolemole vaʻai i le laulau i lalo. ", ona vaʻai lea i le mea moni. Ole fua ole tafe ole vai o lo'o lisiina, o lo'o i ai se matau'a tele.

Pe a pamu vai vevela masani, o le tafe amata e mafai ona oʻo i le 1 lita/minute ma le 3 lita/minute.O le taimi lava e te pamu ai le vai fa'apuna, o le a vave ona pa'ū le tafe ile tusa ma le tasi vaesefulu o le lita/minute, lea e afa pe sili atu.O lea la, o se tulaga lelei lea i le pamu?

o le tali e le lelei.O le mea moni e leai se mea e fai i le lelei o le pamu.

Ina ua maeʻa se suʻega faʻatusatusa umi ma auʻiliʻiliga, na maua ai e Yiwei Technology le mafuaʻaga moni o le pa'ū tele o feoaiga:

E foliga mai pe a vevela le vai vevela masani i le ≥80 ° C, o le ea na muamua faʻamavaeina i totonu o le vai o le a alu ese le tasi ma le isi.O le latalata atu i le mea e pupuna ai le vai (e tusa ma le 100°C), o le tele fo'i lea o fa'apupuga;O le voluma i totonu o le paipa o loʻo faʻamautu, o nei pulu o le a nofoia le avanoa o le vai vai, ma o le tulaga pamu o le pamu o le a suia mai le vai i totonu o le paipa vai i le tulaga o le faʻafefiloi o vai ma kesi, o lea o le a faʻaitiitia ai le saoasaoa o le pamu. sili atu ona ogaoga.

O le mea moni, e le gata o pamu laiti, ae o isi oloa gaosi oloa, pe a latou pamuina vai maualuga, e tatau ona faʻaitiitia i tikeri eseese mai se suʻesuʻega faʻapitoa.

O lo'o i luga o le fa'aofiina o pamu vai laiti.Afai e te fia iloa atili e uiga i pamu vai laiti, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le matoukamupani pamu vai.

e te fiafia foi i mea uma

Faitau atili Tala Fou


Taimi meli: Ian-08-2022