• fu'a

FAQ ole pamu ea micro |PINCHENG

FAQ ole pamu ea micro |PINCHENG

1、Aisea e tutusa ai le tafe ma le mamafa o faʻasologa o isi pamu ea micro, ae maualalo le mana?

O le a le mafuaaga, o iai se faʻafitauli?

Le filifilia o lepamu ea microfa'alagolago tele i vaega autu e lua o le tafe ma le mamafa o galuega.

O le pamu e faʻalagolago lava i vaega autu e lua o le gaogao ma le tafe. I totonu o faʻamaufaʻailoga tutusa, o le maualalo o le faʻaaogaina o le eletise o le pamu, o le sili atu lea, o lona uiga o le pamu e maualuga le lelei ma o le tele o le malosi o loʻo faia galuega aoga, lea. o se mea lelei.O le faʻatinoga sili ona faʻaogaina o le maualalo o le fiva ma le maualuga o le vevela.

A maeʻa nisi o pamu mo sina taimi, e matua vevela lava afi.O lenei mea e faʻamaonia ai o le lelei o lenei pamu e maualalo, ma o le tele o le eletise e faʻaaogaina i le vevela.

Afai e faʻapipiʻi le pamu micro i totonu o le meafaigaluega, e tatau ona mafaufau pe o lona faʻamafanafanaina o le a mafua ai le maualuga o le vevela i totonu o le meafaigaluega. O le lelei o pamu AC e masani ona le maualuga, ma o le vevela e ogaoga, e tusa lava po o a oloa i totonu o le atunuʻu poʻo faʻaulufale mai.Afai e te vaʻaia o le micropump e sau foi ma se ili, e masani ona faʻatupuina le vevela ma e maualalo le lelei.

2、O Nisi Malamalama ole Fa'atuatuaina Su'ega Metotia ole Mini Air Pump

Na latou fai mai o le suʻega faʻatuatuaina o oloa uma e faʻaauau pea i le ao ma le po i lalo o le uta atoa.Ou te manatu e le talafeagai.Matou te galulue mo le 5 pe 6 itula i aso uma pe a matou faʻaogaina. ma faʻatau le tele o pamu XX mini, ma e tele faʻafitauli i le taimi o le faʻaaogaina.

3、'Aua le fa'a'ole'oleina i fa'amaufa'ailoga o le pamu micro ea!

O a matou mea faigaluega o lo'o fa'aogaina pamu mama mama ma pamu ea laiti.Ona o mafuaaga tau,

Ua matou filifilia le tele o oloa.E lavelave a latou ta'otoga ma e fa'apitoa i le fa'avalea o tagata.O le a le "sili ona tele

"Omiga vave", "Faʻatonuina galuega mamafa" ma isi, o loʻo i ai ituaiga eseese o oloa, i le faʻaaogaina, o le oloa o loʻo i ai faʻafitauli o le tasi ma le isi, faʻatalanoaga i luga o le telefoni, na latou fai mai o le faʻasalalauga faʻasalalau o tau faʻavavevave, faʻasologa o galuega mo taimi pupuu. ,

Le oloa e le mafai ona galue mo se taimi umi i lalo o lenei parameter.gosh!Talu ai e le mafai e lau oloa ona galue faʻalagolago mo se taimi umi i lalo o lenei parakalafa, aisea e te faʻasalalau ai lenei parakalafa!Fa'avalea tagata mama, e le nafa!Tagata uma, fa'aeteete!

4、E mafai ona suia pamu maualalo fa'alavelave fa'atasi ma pamu laiti masani e ala i le fa'aleleia atili o le fa'atinoga o le fa'alavelave a le matagaluega?

Fa'aeteete tele!Ua matou totoina ni taua iinei!Sa masani ona avea i matou ma meafaigaluega suʻesuʻe, aʻo leʻi iai foi lenei manatu.I lena taimi, 100 masani pamu ea micro sa faatauina foi. I lena taimi na matou faia le matagaluega Faʻaleleia, faʻateleina faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave, leai ni faʻafitauli na maua i se taimi puʻupuʻu, o lea kiliki iinei laʻititi le gaosiga o vaega. o le oloa na tuʻuina atu i le tagata faʻatau, o faʻafitauli na tutupu faʻatasi ma le isi, e pei o le toe faʻafoʻi mai, toe faʻaleleia, ma mea sese.I se faapuupuuga, na tele le leiloa. Mulimuli ane, na matou taumafai ma le faaeteete ma iloa ai o le faʻalavelave e mafua mai i le afi e salalau lautele, ma o oloa a le tele o gaosiga e tutusa.O le mea e sili ona mataʻutia o faʻafitauli e le masani ma faʻafuaseʻi atoa.O nei aso, e mafai ona e suʻeina e pei ona e manaʻo ai, ae a mavae sina taimi, o le a iai ni faʻafitauli i le suʻega.O nisi taimi e leai ni faʻafitauli, lea e matua faigata lava ona puʻeina. Ua matou faʻataʻitaʻiina oloa a le tele o tagata gaosi oloa, pe o se pamu mama, se pamu ea micro po o se pamu vai, ma isi. I le faaiuga, matou te filifilia le maualalo- faʻamatalaga faʻalavelave e foia atoatoa ai le faʻafitauli.E leʻi i ai soʻu faʻafitauli mo le sili atu ma le tausaga. O le faʻalavelave faʻalavelave e mafua mai i le micro-pump masani i le taʻavale pulea e le faigofie ona foia e pei ona mafaufauina, ia faʻaeteete!O lesona mai aso ua mavae.

5、E aoga le fa'aogaina o le vacuum pe a fa'aogaina se pamu kasa mo le fa'ata'ita'iga o kesi?

O le fa'ailoga vacuum tikeri o le mea moni aoga, ae le o le fai mai e leai se aoga o le vacuum degree parameter e aunoa ma le vacuuming.When sampling kesi, o le fa'ailoga vacuum degree e fuafua ai le malosi o le micropump e manumalo ai i le tetee.

O se vacuum lelei o le maualuga lea o le eseesega o le mamafa ma le siosiomaga, lea e mafai ona malamalama i le sili atu o le vacuum e tutusa.O le maualuga o le "voltage", o le sili atu lea o le "vaitaimi" (pei o le kesi tafe) pe a uma le "tetee" tutusa.

E tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faigofie: afai e lua micropumps A ma B e tutusa le tafe, ae o le vacuum degree o A e maualuga, ma le vacuum degree o B e sili atu ona leaga, pe a faʻafesoʻotaʻi i le faiga paipa tutusa, o le tafe o le fua o loʻo faʻaalia. e A o le a sili atu.Ona o le maualuga o le gaogao o A, o le tafega tetee e malosi i le attenuation, ma o le tafe o totoe pe a uma le attenuation tetee tutusa e sili atu.

6、O a mea o le a a'afia ai le fa'aogaina ole pamu vai ole pamu mama?

Fa'aaoga se pamu mama mama e fa'amama ai le atigipusa malulu, ma tusi se paipa mai le koneteina e pamu ai le vai.O lenei metotia o le pamu vai e le tuusao ma se pamu mama mama e masani lava. O a mea e aʻafia ai le saoasaoa o le pamu?

Muamua, o le saoasaoa o le pamu, o lona uiga, o le tafe.

E malamalama lelei lenei tulaga.O le vave o pamu pamu, o le vave foi lea o le atigipusa e mafai ona gaosia ai le gaogao, ma o le vave foi ona tafe le vai i totonu o le atigipusa.

O le lona lua, o le vacuum o le pamu.

O le sili atu o le gaogao o le pamu, o le itiiti ifo o le kesi o loʻo totoe i totonu o le pusa tapuni, o le manifinifi o le kesi, o le tele o le eseesega o le mamafa i le va o le atigipusa ma le siosiomaga i fafo, o le sili atu lea o le mamafa o le vai ma vave le tafe.E faigofie ona le amanaiaina e le tele o tagata.

Lona tolu, le tele o le fagu.

O le tele o le atigipusa, o le faʻagesegese foi lea o le faʻapipiʻiina o le masini, ma o le umi e oʻo ai i se vacuum maualuga atu, o le a faʻagesegese le saoasaoa o le faʻafefe o le vai.

O mea ia e tolu o lo'o ta'ua i luga e fa'atapulaaina ai le saoasaoa ole pamu.O le mea moni, o loʻo i ai isi mea, e pei o le umi o le paipa, le tele o le pu i totonu, le tetee o le ala kesi ma vaega ala vai, ma isi, ae o nei mea e masani ona faʻamautu.

E faigofie ona faaseseina e le toatele o tagata, ma le manatu e tatau ona motusia muamua le pusa mai le puna vai i fafo.

Lona fa, tu'u le atigipusa malulu e fai se masini ma tatala ai le paipa vai e pamu ai le vai.O le mea moni, e le manaʻomia lenei mea Seʻi vagana ua tele le atigipusa, o le tafe ma le faʻamama o le pamu mama e matua maualalo lava. O la matou faʻataʻitaʻiga na maua ai mo koneteina i lalo ole 3 lita, VMC6005, PK5008 pamu, toetoe lava i le taimi lava e tasi e pamu ai le pamu. a malosi, e amata ona tafe le vai i totonu o le fagu.

A'oa'o atili e uiga i oloa PINCHENG


Taimi meli: Sep-28-2021