на Обезбедување квалитет - ShenZhen Pincheng Motor Co., Ltd.
  • банер

Обезбедување на квалитет

Компонентите на пумпата PINCHENG работат во широк опсег на средини за примена.Како резултат на тоа, на производителите на оригинална опрема може да им треба посебно тестирање за да ги потврдат нивните спецификации.Објектот за тестирање ПИНЧЕНГ е опремен со најнова опрема за инспекција и тестирање за да изврши:

• Тестирање на животниот век на високо забрзување

• Сериски датум на изведба

• Опсежни еколошки тестови

• Тестирање на перформансите на звукот

• Тестирање на висока/ниска температура

• Тестирање на перформансите на пумпата и моторот

• Воздушно тестирање

• Тестирање на вибрации

тестирање на микропумпа
сертификација на микропумпи

Кооперативни партнери

партнери
партнери1
партнери3
партнери4
партнери5
партнери6
партнери7
партнери8

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ?

ЉУБИ ЗБОРОВИ ОД МОИТЕ МИЛИ КЛИЕНТИ

„Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque“.

-КЕЛИ МАРИ
ACME Inc.

„Aliquam congue lacinia turpis proin sit nulla mattis semper“.

- ЏЕРЕМИ ЛАРСОН
ACME Inc.

"Fermentum habitasse tempor sit et rhoncus, a morbi ultrices!"

- ЕРИК ХАРТ
ACME Inc.
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја